Syksy 2021

Satumetsän tunnit ja kurssit pidetään pääosin Online syksyllä 2021. Lämpimästi tervetuloa mukaan lempeille tunneille Sinun kokonaishyvinvoinnin edistämiseksi! <3

Voit ilmoittautua mukaan VARAUSSIVUN kautta tai suoraan Marjolle: marjo.paavola@gmail.com / 0503298994


Joogaa ja tanssia online Marjon kanssa Syksyllä 2021:


YINJOOGA ONLINE

Lempeä ja rauhallinen joogamuoto,
tunnit palautumiselle


Keskiviikkoisin & Sunnuntaisin, alkaa 1.8.2021
klo 19.00-20.00

Kokousalusta Zoom:in kautta
Hinta: 5€/h

Ilmoittautuminen: VARAUSKALENTERI

Tai Marjolle: marjo.paavola@gmail.com / 0503298994

Yinjooga on hyvin rentouttava, palauttava joogamuoto jossa jokainen voi tehdä harjoitteet omalla tasollaan. Yinjooga lievittää kehon jännityksiä ja huoltaa sidekudosta - fasciaa. Tunti on hyvin rentouttava ja upea päivän päätös. Käsittelemme eri teemoja tunneillamme ja voit ilmoittautua niille tunneille jotka sopivat sinulle. Tunnit pidetään ruotsiksi ja suomeksi.

Ilmoittautumisen jälkeen saat lisätietoja tunneista ja linkin "kokoushuoneeseen" Zoomissa. Saat myös tietoja siitä miten maksu (5€/h) suoritetaan. Ennen tuntia voit ottaa tyynyjä ja vilttejä tueksi. Oman bolsterin voi tehdä esim. rullaamalla peiton tiiviisti rullalle ja kiinnittämällä vyön tämän ympäri. Kaksi paksua kirjaa toimivat hyvin blokkeina. Tässä saa olla luova :)

Lämpimästi tervetuloa mukaan Yinjooga Online-tunneille!


FEELGOOD FRIDAYS - LEMPEÄÄ JOOGAA ONLINE


Lempeä hathajoogaa ja vinyasaa
löytääksesi viikonloppugroovisi


Perjantaisin
klo 16.30-17.30, alkaa 20.8.2021
Kokousalusta Zoom:in kautta
Hinta: 6€/h


Ilmoittautuminen: VARAUSKALENTERI

Tai Marjolle: marjo.paavola@gmail.com / 0503298994

Oletko sinä väsynyt perjantaisin viikon tohinoiden jälkeen? Olen huomannut että lempeä, dynaaminen joogatunti perjantai-iltapäivällä antaa minulle ihanan viikonloppufiiliksen ja saa energian taas virtaamaan. Tervetuloa kanssani pehmeälle joogatunnille online perjantaisin klo 16.30-17.30 kokousalusta Zoom:in kautta löytämään oma viikonloppugroovisi!
Teemme lempeää hatha joogaa ja lempeää vinyasa joogaflow:ta. Tunnit pidetään helpolla tasolla ja ne sopivat sekä aloittelijoille että kokoneille joogeille. Meillä on eri teemat tunneilla. Jokaisen tunnin tavoite on löytää juuri se Feelgood-tunne viikonloppua varten.
Välineitä joita tarvitset tunneilla ovat: joogamatto/muu alusta, joogablokit/2 paksua kirjaa, vyö/huivi, viltti ja tyyny. Viimeistään 1h ennen tunnin alkua saat kokouslinkin ja lisätietoja tunnista sähköpostiisi.

HORMONE YOGA ONLINE

Kundalinijoogaa
hormonitasapainon saavuttamiseksi

Valikoidut maanantait:
6.9, 13.9, 27.9, 4.10, 18.10, 25.10
klo 18.00-19.15

Kokousalusta Zoom:in kautta
Hinta: 10€/krt

Ilmoittautuminen: VARAUSKALENTERI

Tai Marjolle: marjo.paavola@gmail.com / 0503298994

Hormone yoga therapy on luonnollinen menetelmä hormonijärjestelmän tasapainottamiseksi. Mentelmä sopii sekä naisille että miehille ja sekä sinulle joka haluat luoda lisää tasapainoa ja hyvinvointia elämään ja sinulle joka koet vaivoja hormoniepätasapainosta kehossa. Joogamuoto on helppoa Kundalinijoogaa jossa fokus on kehon rauhasten aktivoinnissa, keskivartalon liikkeissä dynaamisten jooga-asanoiden kautta ja voimakkaassa hengitystekniikassa (Bhastrika KD). Tuntemus Hormoneyoga-tunnin jälkeen on yleensä virtaava, lämmin ja tasapainoinen. Hormone yoga therapy-menetelmän on kehittänyt Dinah Rodriguez.

Hormone yoga-harjoittelu on erityisen hyväksi sinulle joka:
-Olet yli 35 vuotta ja haluat parantaa ja ylläpitää fysiikkaasi ja hormonitasosi
-Olet perimenopaussissa tai menopaussissa ja haluat saada apua kuumiin aaltoihin, mielialavaihteluihin, masennukseen, kuiviin limakalvoihin, nivelkipuihn, univaikeuksiin, hiustenlähtöön, osteoporoosi- tai nivelrikkoriskiin
-Olet alle 35 vuotta ja haluat saada apua PMS-oireisiin, hormonaaliseen epätasapainoon, lisätäksesi hedelmällisyyttä, synnytyksen jälkeen, keskenmenon jälkeen

Kontraindikaatiot Hormone yoga harjoittelulle (dynaamiset osat ja Bhastrika KD): raskaus, syöpä, voimakas endometrioosi tai isompi myooma, psykoosi, lyhyt aika leikkauksesta.

N 1h ennen tunnin alkua saat sähköpostiisi lisätietoja tunneista ja linkin "kokoushuoneeseen" Zoomissa. Saat myös tietoja siitä miten maksu suoritetaan. Ennen tuntia voit ottaa tyynyjä ja vilttejä tueksi. Oman bolsterin voi tehdä esim. rullaamalla peiton tiiviisti rullalle ja kiinnittämällä vyön tämän ympäri. Kaksi paksua kirjaa toimivat hyvin blokkeina. Tässä saa olla luova :)

Mikäli ajankohta on sinulle huono niin voit myös ostaa tallenteen tunnista sähköpostiisi. Lämpimästi tervetuloa mukaan Hormone Yoga Online-tunneille!
Tunnit pidetään ruotsiksi ja suomeksi, osallistujien tarpeiden mukaan.

Lue lisää Hormone Yogasta ja Dinah Rodriguesista täältä:


DANCING QUEEN ONLINE

Tanssitunnit kaikille 

Maanantait 20.9 alkaen
klo 16.30-17.30

Seurakuntatalo, Parainen
Hinta: 7€/krt (eläk.&opisk.), 8€/krt (muut)

Ilmoittautuminen Marjolle:
marjo.paavola@gmail.com / 0503298994

Dancing Queen on lempeä tanssitunti iloisten rytmien tahtiin, sisältäen helpot askeleet ja hikitakuun. Tunti sopii kaikille! Sisäliikuntatossut tai pehmeät jumppatossut ovat hyvät jaloille. Muista myös vesipullo! Voit tulla mukaan silloin tällöin tai säännöllisesti ja maksaa kertamaksun (tai rastittaa jo ostetun 5x tai 10x kortin). Tunnit pidetään ruotsiksi ja suomeksi. Muista ilmoittautua mukaan, paikkoja rajoitetusti!PALAUTUMISKEIDAS ONLINELempeät tunnit palautumisen edistämiseksi


MediYoga, Restoratiivinen jooga ja Mindfulnessharjoituksia

Torstaisin klo 19.00-20.15
4x-kurssi alkaen 2.9 (4 krt: 2.9-23.9)

4x-kurssi alkaen 28.10 (4 ggr: 28.10-18.11)

Kokousalusta Zoom:in kautta
Kurssihinta: 50€

Ilmoittautumiset: VARAUSKALENTERI
tai suoraan Marjolle: marjo.paavola@gmail.com / 0503298994MediYoga, Restoratiivinen jooga ja Mindfulnessharjoitukset voivat auttaa sinua rauhoittamaan kehoa ja hermostoa ja löytämään palautumista arjessasi. Riippumatta siitä miltä arkesi näyttää niin tietoiset palautumisen hetket tekevät hyvää ja edistävät terveyttä. Nämä lempeät joogamuodot, hengitysharjoitukset ja mindfulnessharjoitukset antavat sinulle työkaluja stressin ja huolen säätelemiseen myös joogasalin ulkopuolella. Ne voivat tukea sinua parempaan unenlaatuun ja jaksamisen tasapainoilussa sekä töissä että kotona. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta tai rentoutumisesta osallistuaksesi kurssille ja tunneilla voit käyttää sellaisia apuvälineitä joita sinulla jo löytyy kotoa. 

Ruotsalainen MediYoga on hyvin lempeä, terapeuttinen ja lääketieteellinen joogamuoto joka on selkeästi määritelty jotta sen vaikutuksia voidaan tutkia. Menetelmä perustuu tantriseen joogaan, kundalinijoogaan, ayurvedaan ja perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen ja keskittyy hengitysharjoituksiin, kevyihin kuntouttaviin joogaliikkeisiin, meditaatioon ja rentoutumiseen. MediYogaa on tutkittu useassa ruotsalaisessa ja kansainvälisessä tutkimusprojektissa ja on voitu osoittaa että säännöllinen MediYoga-harjoittelu on kustannustehokas täydentävä hoito monessa eri sairaudenkuvassa, esim. uupumuksessa, selkäongelmissa, diabeteksessa, päänsäryssä, jne. MediYogan ydin on lisätä sekä fyysistä, psyykkistä että emotionaalista tasapainoa ja sitä kautta vahvistaa kehon itseäänparantavia prosesseja. 

Restoratiivinen jooga on hyvin rauhallinen joogamuoto jossa lepäämme helpoissa, lempeissä jooga-asanoissa hyvin tuettuina tyynyillä ja vilteillä. Aktivoimme parasympaattista hermostoa jotta saamme käynnistettyä kehon jälleenrakentavatg ja itseään parantavat prosessit. Rentoutamme lihakset koko kehossa ja saamme sillä tavalla pehmeän, passivisen, huoltavan venytyksen kehon sidekudokselle.

Kurssi on 4 peräkkäisenä torstaina, eri sisällöllä joka kerralla, alkaen TO 2.9 klo 19.00. Jos aika ei oikein sovi sinulle niin saat linkin nauhoitetuista tunneista sähköpostiisi seuraavana päivänä. On siis täysin mahdollista osallistua kurssiin itsellesi sopivina aikoina.

Hyvissä ajoin ennen kurssin alkua saat infomeilin ja linkin "kokoushuoneeseen" Zoom:issa. Saat myös tiedot siitä miten maksun voi hoitaa sekä mitkä varusteet voivat olla avuksia tuntien aikana (sellaista mitä löytyy jo kotoa). Tunnit pidetään ruotsiksi ja suomeksi, osallistujien toivomusten ja tarpeiden mukaan.


MAMA'S CORE CLUB ONLINE


Luo vahva ydin!

Torstaisin klo 19.00-20.15
4x-kurssi alkaen 30.9 (4 krt: 30.9-21.10.2021)

Kokousalusta Zoom:in kautta
Kurssihinta: 50€

Ilmoittautumiset: VARAUSKALENTERI
tai suoraan Marjolle: marjo.paavola@gmail.com / 0503298994


Pidetty Mama´s Core Club saa kysyttyä jatkoa!

Tässä ovat tunnit äideille jotka haluavat aloittaa lempeän liikunnan ja vahvistaa keskivartaloa turvallisella tavalla synnytyksen ja vauva-ajan jälkeen. Treenaamme online kannustavassa ilmapiirissä. Ensimmäinen tunti on enemmän teoriapainoitteinen ja sitä seuraa harjoituskerrat. Niissä aloitamme lempeällä lämmittelyllä ja jatkamme lantionpohjan, korsetin ja tasapainon treenaamilsella. Tunnit ovat sopiva sekoitus My Poweria, Femininfitnessiä, Joogaa ja venyttelyä - hyvin monipuolinen paletti! Tunnit ovat lempeitä ja päätämme joka kerran rentoutusharjoituksella jotta keho rauhoittuu hyvän yön uneen.

Kurssi on 4 peräkkäisenä torstaina alkaen TO 30.9 klo 19.00. Jos aika ei oikein sovi sinulle niin saat linkin nauhoitetuista tunneista sähköpostiisi seuraavana päivänä. On siis täysin mahdollista osallistua kurssiin itsellesi sopivina aikoina.

Mama's Core Club-tunnit sopivat kaikille naisille joilla on vähintään 4 kuukautta synnytyksestä ja kaikki on ollut ok jäkitarkastuksessa. Vaikka synnytyksestäsi olisi jo monta vuotta voit silti hyötyä suuresti kurssista.

Ilmoittautumisen jälkeen saat infomeilin ja linkin "kokoushuoneeseen" Zoom:issa. Saat myös tiedot siitä miten maksun voi hoitaa sekä mitkä varusteet voivat olla avuksia tuntien aikana (sellaista mitä löytyy jo kotoa). Tunnit pidetään ruotsiksi ja suomeksi, osallistujien toivomusten ja tarpeiden mukaan.