Syksy 2020

Satumetsän syyslukukausi 2020 sisältää sekä live- että online-tunteja, lämpimästi tervetuloa mukaan!
Live-tunneilla pidämme turvaetäisyyksiä. Kiinnitämme ekstrahuomiota käsihygieniaan ja suosittelemme kasvosuojaimen käyttöä tunnille saavuttaessa ja tunnin päädyttyä.

YINJOOGA ONLINE

Lempeä ja rauhallinen joogamuoto,
tunnit palautumiselle


Keskiviikkoisin
klo 19.00-20.00
Kokousalusta Zoom:in kautta
Hinta: 5€/h

Ilmoittautuminen: VARAUSKALENTERI

Tai Marjolle: marjo.paavola@gmail.com / 0503298994

Yinjooga on hyvin rentouttava, palauttava joogamuoto jossa jokainen voi tehdä harjoitteet omalla tasollaan. Yinjooga lievittää kehon jännityksiä ja huoltaa sidekudosta - fasciaa. Tunti on hyvin rentouttava ja upea päivän päätös. Käsittelemme eri teemoja tunneillamme ja voit ilmoittautua niille tunneille jotka sopivat sinulle. Tunnit pidetään ruotsiksi ja suomeksi.

Ilmoittautumisen jälkeen saat lisätietoja tunneista ja linkin "kokoushuoneeseen" Zoomissa. Saat myös tietoja siitä miten maksu (5€/h) suoritetaan. Ennen tuntia voit ottaa tyynyjä ja vilttejä tueksi. Oman bolsterin voi tehdä esim. rullaamalla peiton tiiviisti rullalle ja kiinnittämällä vyön tämän ympäri. Kaksi paksua kirjaa toimivat hyvin blokkeina. Tässä saa olla luova :)

Lämpimästi tervetuloa mukaan Yinjooga Online-tunneille!FEELGOOD FRIDAYS - LEMPEÄÄ JOOGAA ONLINE


Lempeä hathajoogaa ja vinyasaa
löytääksesi viikonloppugroovisi


Perjantaisin
klo 16.30-17.30
Kokousalusta Zoom:in kautta
Hinta: 5€/h


Ilmoittautuminen: VARAUSKALENTERI

Tai Marjolle: marjo.paavola@gmail.com / 0503298994

Oletko sinä väsynyt perjantaisin viikon tohinoiden jälkeen? Olen huomannut että lempeä, dynaaminen joogatunti perjantai-iltapäivällä antaa minulle ihanan viikonloppufiiliksen ja saa energian taas virtaamaan. Tervetuloa kanssani pehmeälle joogatunnille online perjantaisin klo 16.30-17.30 kokousalusta Zoom:in kautta löytämään oma viikonloppugroovisi!
Teemme lempeää hatha joogaa ja lempeää vinyasa joogaflow:ta. Tunnit pidetään helpolla tasolla ja ne sopivat sekä aloittelijoille että kokoneille joogeille. Meillä on eri teemat tunneilla. Jokaisen tunnin tavoite on löytää juuri se Feelgood-tunne viikonloppua varten.
Välineitä joita tarvitset tunneilla ovat: joogamatto/muu alusta, joogablokit/2 paksua kirjaa, vyö/huivi, viltti ja tyyny. Viimeistään 1h ennen tunnin alkua saat kokouslinkin ja lisätietoja tunnista sähköpostiisi.


DANCING QUEEN

Tanssitunnit kaikille

Maanantaisin klo 16.30-17.20 & 17.30-18.20
Seurakuntatalo
Kirkkoesplanadi 5, Parainen

Jatkamme suosittua maanantaitanssia - viikon paras hetki! Dancing Queen on lempeä tanssitunti iloisten rytmien tahtiin, sisältäen helpot askeleet ja hikitakuun. Tunti sopii kaikille! Tanssimme Seurakuntatalon juhlasalissa. Sisäliikuntatossut tai pehmeät jumppatossut ovat hyvät jaloille. Muista myös vesipullo! Ovet avataan 30 min ennen tunnin alkua. Syyslukukausi on ajalla 17.8-7.12. Voit tulla mukaan silloin tällöin ja maksaa kertamaksun tai ostaa 5x tai 10x kortin. Tunnit pidetään ruotsiksi ja suomeksi.

Kaksi ryhmää jossa molemmissa max 18 osallistujaa (alueen tämänhetkisten koronarajoitusten mukaan)
Ei ennakkoilmoittautumista. Molemmissa ryhmissä on vapaita paikkoja.
Lisätietoja: marjo.paavola@gmail.com / 0503298994

Hinta: 1x=8€, 5x=35€, 10x=65€
(eläk./opisk: 1x=7€, 5x=30€, 10x=60€)
Käteinen, kortti, Smartum, Edenred, Epassi, Mobilepay, tili

Koronatilanne: Kiinnitämme huomiota käsihygieniaan ja pidämme etäisyyttä toisiimme tunneilla. Seuraamme tilannetta ja sopeudumme vallitseviin rajoituksiin.


YINJOOGA DROP IN

Lempeä ja rauhallinen joogamuoto,
tunnit palautumiselle

Sunnuntaisin kl 19.00-20.00
Vellamon sali, Levontie 20

Päivämäärät: 15.11, 22.11 & 29.11
Hinta: 15€/h

Ilmoittautumiset: VARAUSKALENTERI
tai suoraan Marjolle: marjo.paavola@gmail.com / 0503298994


Yinjooga on hyvin rentouttava, palauttava joogamuoto jossa kaikki voivat tehdä harjoitteet omalla tasollaan. Yinjooga vetreyttää kehon jännitteitä ja hoitaa sidekudosta - fasciaa. Tunti on hyvin rentouttava ja ihana viikon päätös. Meillä on eri teemat tunneilla. Tunnit pidetään ruotsiksi ja suomeksi. Voit ilmoittautua mukaan niille tunneille jotka sopivat kalenteriisi.

Vallitsevan tilanteen takia osallistujamäärä on rajoitettu 9 henkilöön. Sillä tavalla meillä on helpomaa pitää turvavälejä. Salissa on alustat, blokit, vyöt ja bolsterit käytettävissä. Ota mukaan oma viltti ja tyyny sekä pyyhe jonka voit laittaa lainabolsterin päälle. Saat tietenkin myös ottaa mukaan omat välineet. Puhdistamme lainavälineet kunnolla joka tunnin jälkeen. Mikäli pandemia taas pahenee syksyn aikana niin tunnit voidaan pitää online Zoom:in kautta.CHAKRATASAPAINO JOOGAN JA MINDFULNESSIN AVULLA ONLINE


Torstaisin klo 20.00-21.15
Alkaa 19.11 (4 krt: 19.11-10.12)

Kokousalusta Zoom:in kautta
Kurssihinta: 50€


Ilmoittautumiset: VARAUSKALENTERI
tai suoraan Marjolle: marjo.paavola@gmail.com / 0503298994


Tervetuloa mukaan sisäiselle matkalle - kurssille nimeltä Chakratasapainoa joogan ja mindfulnessin avulla! Käytämme joogaa, hengitysharjoituksia sekä mindfulnessmeditaatioita tasapainottaaksemme meidän seitsemän päächakran energiavirtausta.
Chakramme ovat kuin sisäinen kartta voinnistamme. Voimme oppia tuntemaan sekä harmonisoimaan niitä. Tämä kurssi sopii kaikille jotka haluavat tietää enemmän chakrajärjestelmästä ja kuinka omaa hyvinvointia voi tukea. Kurssin jooga on lempeää hathajoogaa sekä yinjoogaa ja voit soveltaa liikkeitä niin että ne ovat hyvät sinulle.
Kurssi on 4 peräkkäisenä torstaina alkaen TO 19.11 klo 20.00. Jos aika ei oikein sovi sinulle niin saat linkin nauhoitetuista tunneista sähköpostiisi seuraavana päivänä. On siis täysin mahdollista osallistua kurssiin itsellesi sopivina aikoina.
Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistussähköpostin ja lähempänä kurssia myös infomeilin ja linkin "kokoushuoneeseen" Zoom:issa. Saat myös tiedot siitä miten maksun voi hoitaa sekä mitkä varusteet voivat olla avuksia tuntien aikana (sellaista mitä löytyy jo kotoa). Tunnit pidetään ruotsiksi ja suomeksi, osallistujien toivomusten ja tarpeiden mukaan.
Lämpimästi tervetuloa mukaan lempeälle, kehoa huoltavalle kurssille!

Satumetsän tunneilla maksuvälineinä käy: käteinen, kortti, Smartum setelit ja saldo, Edenred setelit ja saldo, Epassi, Mobilepay ja tilisiirto.
Syksyllä jo pidetyt kurssit:

YINJOOGA 10X-KURSSI

Lempeä ja rauhallinen joogamuoto,
tunnit palautumiselle

Sunnuntaisin kl 19.00-20.00
Vellamon sali, Levontie 20

Alkaa 6.9 (6.9-8.11)
Hinta: 120€

Ilmoittautumiset: VARAUSKALENTERI
tai suoraan Marjolle: marjo.paavola@gmail.com / 0503298994


Yinjooga on hyvin rentouttava, palauttava joogamuoto jossa kaikki voivat tehdä harjoitteet omalla tasollaan. Yinjooga vetreyttää kehon jännitteitä ja hoitaa sidekudosta - fasciaa. Tunti on hyvin rentouttava ja ihana viikon päätös. Meillä on eri teemat tunneilla, mm. Aineenvaihdunta, Rakkaus & Rohkeus, Stressinhallinta & Chakratasapainoitus. Tunnit pidetään ruotsiksi ja suomeksi.

Mikäli sinulta jää joku kerta 10x-kurssista väliin niin voit korvata yhden poissaolon toisella tunnilla, esim. Teemalauantaitunnilla tai Yinjooga Online-tunnilla Satumetsän syyslukukauden aikana.

Vallitsevan tilanteen takia osallistujamäärä on rajoitettu 9 henkilöön. Sillä tavalla meillä on helpomaa pitää turvavälejä. Salissa on alustat, blokit, vyöt ja bolsterit käytettävissä. Ota mukaan oma viltti ja tyyny sekä pyyhe jonka voit laittaa lainabolsterin päälle. Saat tietenkin myös ottaa mukaan omat välineet. Puhdistamme lainavälineet kunnolla joka tunnin jälkeen. Mikäli pandemia taas pahenee syksyn aikana niin tunnit voidaan pitää online Zoom:in kautta.


MAMA'S CORE CLUB ONLINE


Luo vahva ydin!

Torstaisin klo 20.00-21.15
Alkaa 17.9 (4 krt: 17.9-8.10)

Kokousalusta Zoom:in kautta
Kurssihinta: 50€

Ilmoittautumiset: VARAUSKALENTERI
tai suoraan Marjolle: marjo.paavola@gmail.com / 0503298994


Pidetty Mama´s Core Club saa kysyttyä jatkoa!

Tässä ovat tunnit äideille jotka haluavat aloittaa lempeän liikunnan ja vahvistaa keskivartaloa turvallisella tavalla synnytyksen ja vauva-ajan jälkeen. Treenaamme online kannustavassa ilmapiirissä. Ensimmäinen tunti on enemmän teoriapainoitteinen ja sitä seuraa harjoituskerrat. Niissä aloitamme lempeällä lämmittelyllä ja jatkamme lantionpohjan, korsetin ja tasapainon treenaamilsella. Tunnit ovat sopiva sekoitus My Poweria, Femininfitnessiä, Joogaa ja venyttelyä - hyvin monipuolinen paletti! Tunnit ovat lempeitä ja päätämme joka kerran rentoutusharjoituksella jotta keho rauhoittuu hyvän yön uneen.

Kurssi on 4 peräkkäisenä torstaina alkaen TO 17.9 klo 20.00. Jos aika ei oikein sovi sinulle niin saat linkin nauhoitetuista tunneista sähköpostiisi seuraavana päivänä. On siis täysin mahdollista osallistua kurssiin itsellesi sopivina aikoina.


Mama's Core Club-tunnit sopivat kaikille naisille joilla on vähintään 4 kuukautta synnytyksestä ja kaikki on ollut ok jäkitarkastuksessa. Vaikka synnytyksestäsi olisi jo monta vuotta voit silti hyötyä suuresti kurssista.

Ilmoittautumisen jälkeen saat infomeilin ja linkin "kokoushuoneeseen" Zoom:issa. Saat myös tiedot siitä miten maksun voi hoitaa sekä mitkä varusteet voivat olla avuksia tuntien aikana (sellaista mitä löytyy jo kotoa). Tunnit pidetään ruotsiksi ja suomeksi, osallistujien toivomusten ja tarpeiden mukaan.PALAUTUMINEN YINJOOGAN JA
RESTORATIIVISEN JOOGAN AVULLA ONLINE


Matka sisäiseen rauhaasi

Torstaisin klo 20.00-21.15
Alkaa 22.10 (4 krt: 22.10-12.11)

Kokousalusta Zoom:in kautta
Kurssihinta: 50€

Ilmoittautumiset: VARAUSKALENTERI
tai suoraan Marjolle: marjo.paavola@gmail.com / 0503298994


Tämä kurssi on sinulle joka haluat tietää enemmän siitä miten stressi vaikuttaa kehoon ja mieleen ja palautumisen merkityksestä kokonaishyvinvointiin. Keskustelun, käytännön tehtävien ja hengistysharjoitusten sekä Yinjoogan ja Restoratiivisen joogan avulla tunnustelemme mitä kehossa tapahtuu kun pysähdymme ja lataamme paristojamme. Kurssi antaa työkaluja palautumisesta huolehtimiseen myös kurssin jälkeen.

Yinjooga on lempeä, palauttava joogamuoto joka sopii kaikille joogataustasta riippumatta. Restoratiivinen jooga on vielä rauhallisempi jossa todella lepäämme joogaasanoissa maksimaalisella tuella. Molemmat joogamuodot rauhoittavat hermostoamme ja huoltaa kehon kudoksia.

Kurssi on 4 peräkkäisenä torstaina alkaen TO 22.10 klo 20.00. Jos aika ei oikein sovi sinulle niin saat linkin nauhoitetuista tunneista sähköpostiisi seuraavana päivänä. On siis täysin mahdollista osallistua kurssiin itsellesi sopivina aikoina.

Ilmoittautumisen jälkeen saat infomeilin ja linkin "kokoushuoneeseen" Zoom:issa. Saat myös tiedot siitä miten maksun voi hoitaa sekä mitkä varusteet voivat olla avuksia tuntien aikana (sellaista mitä löytyy jo kotoa). Tunnit pidetään ruotsiksi ja suomeksi, osallistujien toivomusten ja tarpeiden mukaan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan palauttavalle kurssille!TEEMALAUANTAIT

Yin&Yang Jooga ja
Äänimaljarentoutus


Vellamon sali, Levontie 20
LA 7.11
Klo 13.00-14.00 & 14.15-15.15

Hinta: 1h=15€, 2h=25€

Ilmoittautumiset: VARAUSKALENTERI
tai suoraan Marjolle: marjo.paavola@gmail.com / 0503298994LA 7.11
Teema: Revitalisaatio
13.00-14.00 Yin&Yang Yoga
14.15-15.15 Äänimaljarentoutus


Yin&Yang Yoga on tunti jolla vuorottelemme lempeitä ja sisäänpäin kuulostelevia yinasentoja voimistavilla ja dyynaamisilla yangliikkeillä. Loistava mahdollisuus tutkia kuinka kaikki yin myös aina sisältää hieman yang:ia ja päinvastoin. Tunti sopii kaikille, myös aloittelijoille, ja autan sinua löytämään vaihtoehtoja jotka sopivat juuri sinun kehollesi. 

Äänimaljarentoutus on hyvin tehokas rentoutumisen muoto. Äänimaljojen soinnut luovat ihanan äänikylvyn joka hoitaa kehoa kokonaisvaltaisesti. Ota mukaan vesipullo ja tyyny sekä pukeudu lämpimästi.

Tunnit pidetään ruotsiksi ja suomeksi.

Vallitsevan tilanteen takia osallistujamäärä on rajoitettu 9 henkilöön. Sillä tavalla meillä on helpomaa pitää turvavälejä. Salissa on alustat, blokit, vyöt ja bolsterit käytettävissä. Ota mukaan oma viltti ja tyyny sekä pyyhe jonka voit laittaa lainabolsterin päälle. Saat tietenkin myös ottaa mukaan omat välineet. Puhdistamme lainavälineet kunnossa joka tunnin jälkeen. Mikäli pandemia taas pahenee syksyn aikana niin tunnit voidaan pitää online Zoom:in kautta.