Kevät 2021

Kaikki Satumetsän tunnit ovat tällä hetkellä online, lämpimästi tervetuloa mukaan!


YINJOOGA ONLINE

Lempeä ja rauhallinen joogamuoto,
tunnit palautumiselle


Keskiviikkoisin & Sunnuntaisin
klo 19.00-20.00

Kokousalusta Zoom:in kautta
Hinta: 5€/h

Ilmoittautuminen: VARAUSKALENTERI

Tai Marjolle: marjo.paavola@gmail.com / 0503298994

Yinjooga on hyvin rentouttava, palauttava joogamuoto jossa jokainen voi tehdä harjoitteet omalla tasollaan. Yinjooga lievittää kehon jännityksiä ja huoltaa sidekudosta - fasciaa. Tunti on hyvin rentouttava ja upea päivän päätös. Käsittelemme eri teemoja tunneillamme ja voit ilmoittautua niille tunneille jotka sopivat sinulle. Tunnit pidetään ruotsiksi ja suomeksi.

Ilmoittautumisen jälkeen saat lisätietoja tunneista ja linkin "kokoushuoneeseen" Zoomissa. Saat myös tietoja siitä miten maksu (5€/h) suoritetaan. Ennen tuntia voit ottaa tyynyjä ja vilttejä tueksi. Oman bolsterin voi tehdä esim. rullaamalla peiton tiiviisti rullalle ja kiinnittämällä vyön tämän ympäri. Kaksi paksua kirjaa toimivat hyvin blokkeina. Tässä saa olla luova :)

Lämpimästi tervetuloa mukaan Yinjooga Online-tunneille!FEELGOOD FRIDAYS - LEMPEÄÄ JOOGAA ONLINE


Lempeä hathajoogaa ja vinyasaa
löytääksesi viikonloppugroovisi


Perjantaisin
klo 16.30-17.30
Kokousalusta Zoom:in kautta
Hinta: 5€/h


Ilmoittautuminen: VARAUSKALENTERI

Tai Marjolle: marjo.paavola@gmail.com / 0503298994

Oletko sinä väsynyt perjantaisin viikon tohinoiden jälkeen? Olen huomannut että lempeä, dynaaminen joogatunti perjantai-iltapäivällä antaa minulle ihanan viikonloppufiiliksen ja saa energian taas virtaamaan. Tervetuloa kanssani pehmeälle joogatunnille online perjantaisin klo 16.30-17.30 kokousalusta Zoom:in kautta löytämään oma viikonloppugroovisi!
Teemme lempeää hatha joogaa ja lempeää vinyasa joogaflow:ta. Tunnit pidetään helpolla tasolla ja ne sopivat sekä aloittelijoille että kokoneille joogeille. Meillä on eri teemat tunneilla. Jokaisen tunnin tavoite on löytää juuri se Feelgood-tunne viikonloppua varten.
Välineitä joita tarvitset tunneilla ovat: joogamatto/muu alusta, joogablokit/2 paksua kirjaa, vyö/huivi, viltti ja tyyny. Viimeistään 1h ennen tunnin alkua saat kokouslinkin ja lisätietoja tunnista sähköpostiisi.


DANCING QUEEN ONLINE

Tanssitunnit kaikille Zoom:in kautta

Maanantait 11.1-31.5
klo 17.30-18.30

Kokousalusta Zoom:in kautta
Hinta: 6€/h

Ilmoittautuminen: VARAUSKALENTERI
Tai Marjolle: marjo.paavola@gmail.com / 0503298994

Dancing Queen siirtyy ONLINE kunnes saamme kokoontua taas vähintään 20 henkilöä kerralla. Dancing Queen on lempeä tanssitunti iloisten rytmien tahtiin, sisältäen helpot askeleet ja hikitakuun. Tunti sopii kaikille! Sisäliikuntatossut tai pehmeät jumppatossut ovat hyvät jaloille. Muista myös vesipullo! Voit tulla mukaan silloin tällöin ja maksaa kertamaksun tai rastittaa jo ostetun 5x tai 10x kortin. Tunnit pidetään ruotsiksi ja suomeksi. Muista ilmoittautua mukaan! Saat linkin tuntia varten n. 1h ennen tunnin alkua sähköpostiisi. Mukana tulee myös tarkemmat ohjeet Zoom:in käytöstä sekä maksun suorittamisesta. Autamme sinua myös mielellämme teknisissä ongelmissa tunnin suhteen!


MEDIYOGA ONLINE

Lempeää joogaa jossa
pääpaino on hengitysharjoituksissa,
terapeuttisissa liikkeissä,
meditaatiossa ja rentoutumisessa

4x-kurssi TO 6.5 alkaen
Torstaisin
klo 20.00-21.15

Kokousalusta Zoom:in kautta
Kurssihinta: 50€

Ilmoittautuminen: VARAUSKALENTERI

Tai Marjolle: marjo.paavola@gmail.com / 0503298994

Ruotsalainen Mediyoga on hyvin lempeä, terapeuttinen ja lääketieteellinen joogamuoto joka on selkeästi määritelty jotta sen vaikutuksia voidaan tutkia. Menetelmä perustuu Kundalinijoogaan, hengitysharjoituksiin, kevyisiin kuntouttaviin joogaliikkeisiin, meditaatioon ja rentoutumiseen. Mediyogaa on tutkittu useassa ruotsalaisessa ja kansainvälisessä tutkimusprojektissa ja on voitu osoittaa että säännöllinen Mediyoga-harjoittelu on kustannustehokas täydentävä hoito monessa eri sairaudenkuvassa, esim. uupumuksessa, selkäongelmissa, diabeteksessa, päänsäryssä, jne. Mediyogan ydin on lisätä sekä fyysistä, psyykkistä että emotionaalista tasapainoa ja sitä kautta vahvistaa kehon itseäänparantavia prosesseja. 

Ilmoittautumisen jälkeen saat lisätietoja tunneista ja linkin "kokoushuoneeseen" Zoomissa. Saat myös tietoja siitä miten maksu suoritetaan. Ennen tuntia voit ottaa tyynyjä ja vilttejä tueksi. Oman bolsterin voi tehdä esim. rullaamalla peiton tiiviisti rullalle ja kiinnittämällä vyön tämän ympäri. Kaksi paksua kirjaa toimivat hyvin blokkeina. Tässä saa olla luova :)

Mikäli ajankohta on sinulle huono niin saat tallenteen tunnista sähköpostiisi seuraavana päivänä!
Lämpimästi tervetuloa mukaan Mediyoga Online-tunneille!

Satumetsän tunneilla maksuvälineinä käy: käteinen, kortti, Smartum setelit ja saldo, Edenred Virikesetelit ja saldo, Epassi, Eazybreak, Mobilepay ja tilisiirto.


Kevään 2021 aikana pidetyt kurssit:

YINJOOGA 10X-KURSSI

Lempeä ja rauhallinen joogamuoto,
tunnit palautumiselle

Sunnuntaisin kl 19.00-20.00
Vellamon sali, Levontie 20

Alkaa 10.1 (10.1-21.3, tauko vko 7)
Hinta: 120€

Ilmoittautumiset: VARAUSKALENTERI
tai suoraan Marjolle: marjo.paavola@gmail.com / 0503298994


Yinjooga on hyvin rentouttava, palauttava joogamuoto jossa kaikki voivat tehdä harjoitteet omalla tasollaan. Yinjooga vetreyttää kehon jännitteitä ja hoitaa sidekudosta - fasciaa. Tunti on hyvin rentouttava ja ihana viikon päätös. Meillä on eri teemat tunneilla, mm. Aineenvaihdunta, Rakkaus & Rohkeus, Stressinhallinta & Chakratasapainoitus. Tunnit pidetään ruotsiksi ja suomeksi.

Mikäli sinulta jää joku kerta 10x-kurssista väliin niin voit korvata yhden poissaolon toisella tunnilla, esim. Teemalauantaitunnilla tai Yinjooga Online-tunnilla Satumetsän syyslukukauden aikana.

Vallitsevan tilanteen takia osallistujamäärä on rajoitettu 9 henkilöön. Sillä tavalla meillä on helpomaa pitää turvavälejä. Salissa on alustat, blokit, vyöt ja bolsterit käytettävissä. Ota mukaan oma viltti ja tyyny sekä pyyhe jonka voit laittaa lainabolsterin päälle. Saat tietenkin myös ottaa mukaan omat välineet. Puhdistamme lainavälineet kunnolla joka tunnin jälkeen. Mikäli pandemia taas pahenee syksyn aikana niin tunnit voidaan pitää online Zoom:in kautta.CHAKRATASAPAINO JOOGAN JA MINDFULNESSIN AVULLA ONLINE


Torstaisin klo 20.00-21.15
Alkaa 7.1 (4 krt: 7.1-28.1)

Kokousalusta Zoom:in kautta
Kurssihinta: 50€


Ilmoittautumiset: VARAUSKALENTERI
tai suoraan Marjolle: marjo.paavola@gmail.com / 0503298994


Tervetuloa mukaan sisäiselle matkalle - kurssille nimeltä Chakratasapainoa joogan ja mindfulnessin avulla! Käytämme joogaa, hengitysharjoituksia sekä mindfulnessmeditaatioita tasapainottaaksemme meidän seitsemän päächakran energiavirtausta.
Chakramme ovat kuin sisäinen kartta voinnistamme. Voimme oppia tuntemaan sekä harmonisoimaan niitä. Tämä kurssi sopii kaikille jotka haluavat tietää enemmän chakrajärjestelmästä ja kuinka omaa hyvinvointia voi tukea. Kurssin jooga on lempeää hathajoogaa sekä yinjoogaa ja voit soveltaa liikkeitä niin että ne ovat hyvät sinulle.
Kurssi on 4 peräkkäisenä torstaina alkaen TO 7.1 klo 20.00. Jos aika ei oikein sovi sinulle niin saat linkin nauhoitetuista tunneista sähköpostiisi seuraavana päivänä. On siis täysin mahdollista osallistua kurssiin itsellesi sopivina aikoina.
Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistussähköpostin ja lähempänä kurssia myös infomeilin ja linkin "kokoushuoneeseen" Zoom:issa. Saat myös tiedot siitä miten maksun voi hoitaa sekä mitkä varusteet voivat olla avuksia tuntien aikana (sellaista mitä löytyy jo kotoa). Tunnit pidetään ruotsiksi ja suomeksi, osallistujien toivomusten ja tarpeiden mukaan.
Lämpimästi tervetuloa mukaan lempeälle, kehoa huoltavalle kurssille!

PALAUTUMINEN YINJOOGAN JA
RESTORATIIVISEN JOOGAN AVULLA ONLINE


Matka sisäiseen rauhaasi

Torstaisin klo 20.00-21.15
Alkaa 4.2 (4 krt: 4.2-4.3, tauko vko 8)

Kokousalusta Zoom:in kautta
Kurssihinta: 50€

Ilmoittautumiset: VARAUSKALENTERI
tai suoraan Marjolle: marjo.paavola@gmail.com / 0503298994


Tämä kurssi on sinulle joka haluat tietää enemmän siitä miten stressi vaikuttaa kehoon ja mieleen ja palautumisen merkityksestä kokonaishyvinvointiin. Keskustelun, käytännön tehtävien ja hengistysharjoitusten sekä Yinjoogan ja Restoratiivisen joogan avulla tunnustelemme mitä kehossa tapahtuu kun pysähdymme ja lataamme paristojamme. Kurssi antaa työkaluja palautumisesta huolehtimiseen myös kurssin jälkeen.

Yinjooga on lempeä, palauttava joogamuoto joka sopii kaikille joogataustasta riippumatta. Restoratiivinen jooga on vielä rauhallisempi jossa todella lepäämme joogaasanoissa maksimaalisella tuella. Molemmat joogamuodot rauhoittavat hermostoamme ja huoltaa kehon kudoksia.

Kurssi on 4 peräkkäisenä torstaina alkaen TO 4.2 klo 20.00. Jos aika ei oikein sovi sinulle niin saat linkin nauhoitetuista tunneista sähköpostiisi seuraavana päivänä. On siis täysin mahdollista osallistua kurssiin itsellesi sopivina aikoina.

Ilmoittautumisen jälkeen saat infomeilin ja linkin "kokoushuoneeseen" Zoom:issa. Saat myös tiedot siitä miten maksun voi hoitaa sekä mitkä varusteet voivat olla avuksia tuntien aikana (sellaista mitä löytyy jo kotoa). Tunnit pidetään ruotsiksi ja suomeksi, osallistujien toivomusten ja tarpeiden mukaan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan palauttavalle kurssille!MAMA'S CORE CLUB ONLINE


Luo vahva ydin!

Torstaisin klo 20.00-21.15
Alkaa 11.3 (4 krt: 11.3-1.4)

Kokousalusta Zoom:in kautta
Kurssihinta: 50€

Ilmoittautumiset: VARAUSKALENTERI
tai suoraan Marjolle: marjo.paavola@gmail.com / 0503298994


Pidetty Mama´s Core Club saa kysyttyä jatkoa!

Tässä ovat tunnit äideille jotka haluavat aloittaa lempeän liikunnan ja vahvistaa keskivartaloa turvallisella tavalla synnytyksen ja vauva-ajan jälkeen. Treenaamme online kannustavassa ilmapiirissä. Ensimmäinen tunti on enemmän teoriapainoitteinen ja sitä seuraa harjoituskerrat. Niissä aloitamme lempeällä lämmittelyllä ja jatkamme lantionpohjan, korsetin ja tasapainon treenaamilsella. Tunnit ovat sopiva sekoitus My Poweria, Femininfitnessiä, Joogaa ja venyttelyä - hyvin monipuolinen paletti! Tunnit ovat lempeitä ja päätämme joka kerran rentoutusharjoituksella jotta keho rauhoittuu hyvän yön uneen.

Kurssi on 4 peräkkäisenä torstaina alkaen TO 11.3 klo 20.00. Jos aika ei oikein sovi sinulle niin saat linkin nauhoitetuista tunneista sähköpostiisi seuraavana päivänä. On siis täysin mahdollista osallistua kurssiin itsellesi sopivina aikoina.


Mama's Core Club-tunnit sopivat kaikille naisille joilla on vähintään 4 kuukautta synnytyksestä ja kaikki on ollut ok jäkitarkastuksessa. Vaikka synnytyksestäsi olisi jo monta vuotta voit silti hyötyä suuresti kurssista.

Ilmoittautumisen jälkeen saat infomeilin ja linkin "kokoushuoneeseen" Zoom:issa. Saat myös tiedot siitä miten maksun voi hoitaa sekä mitkä varusteet voivat olla avuksia tuntien aikana (sellaista mitä löytyy jo kotoa). Tunnit pidetään ruotsiksi ja suomeksi, osallistujien toivomusten ja tarpeiden mukaan.


ÄÄNIMALJARENTOUTUS ARKIPELAGISSA


Sound Healing äänikylpy

Musiikkiopisto Arkipelag, Fredrikanaukio 2
LA 23.1, 6.2, 20.2 (20.3 peruttu rajoitusten takia)
Klo 14.00-15.15 (75 min)

Hinta: 20€/kerta

Ilmoittautumiset: VARAUSKALENTERI
tai suoraan Marjolle: marjo.paavola@gmail.com / 0503298994Äänimaljarentoutus on hyvin tehokas rentoutumisen muoto. Äänimaljojen soinnut luovat ihanan äänikylvyn joka hoitaa kehoa kokonaisvaltaisesti. Ota mukaan vesipullo ja tyyny sekä pukeudu lämpimästi.

Tunnit pidetään ruotsiksi ja suomeksi.

Vallitsevan tilanteen takia osallistujamäärä on rajoitettu 9 henkilöön. Sillä tavalla meillä on helpomaa pitää turvavälejä. Ota mukaan oma alusta, viltti ja tyyny. Mikäli pandemia taas pahenee syksyn aikana niin tunnit voidaan pitää online Zoom:in kautta.WITH MY BABY ONLINE


Loruja, lauluja, liikettä ja rentoutumista sinulle joka olet kotona vauvan & pienten lasten kanssa

Tiistaisin klo 10.00-10.45
Alkaa 2.3 

Kokousalusta Zoom:in kautta
Hinta: 5€/kerta

Ilmoittautumiset: VARAUSKALENTERI
tai suoraan Marjolle: marjo.paavola@gmail.com / 0503298994Nyt täytämme tiistai-aamupäivät kivalla ohjelmalla! Sinä joka olet kotona vauvan ja/tai pienten lasten kanssa voit tulla mukaan kokousalusta Zoom:in kautta. Loruttelemme, laulamme, liikumme ja rentoudumme yhdessä etänä. Täältä voit saada uusia ideoita kuinka vaipanvaihtoa voi piristää loruilla tai kuinka pukeutuminen voi onnistua helpommin laulun avulla. Teemme myös hieman jooogaa ja rentoutusta kireille niskoille ja olkapäille. Kaikki osallistuvat omalla tavallaan :)

N 1h ennen tunnin alkua saat infomeilin ja linkin "kokoushuoneeseen" Zoomissa. Saat myös tiedot siitä miten maksun voi hoitaa ja mitä varusteita tarvitset tunnin aikana (sellaista mitä löytyy jo kotoa).

Tunnit pidetään ruotsiksi ja suomeksi osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Lämpimästi tervetuloa ihanille tunneille!
EKSTRAPITKÄ YIN JA RESTORATIIVINEN JOOGA ONLINE


Lempeä aloitus pitkäperjantaille

Perjantai 2.4
klo 10.00-12.00

Kokousalusta Zoom:in kautta
Hinta: 10€

Ilmoittautuminen: VARAUSKALENTERI

Tai Marjolle: marjo.paavola@gmail.com / 0503298994

Yinjooga on hyvin rentouttava, palauttava joogamuoto jossa jokainen voi tehdä harjoitteet omalla tasollaan. Yinjooga lievittää kehon jännityksiä ja huoltaa sidekudosta - fasciaa. Tämän ekstrapitkän tunnin päätämme restoratiivisilla asanoilla Tunti pidetään ruotsiksi ja suomeksi.

Ilmoittautumisen jälkeen saat lisätietoja tunneista ja linkin "kokoushuoneeseen" Zoomissa. Saat myös tietoja siitä miten maksu suoritetaan. Ennen tuntia voit ottaa tyynyjä ja vilttejä tueksi. Oman bolsterin voi tehdä esim. rullaamalla peiton tiiviisti rullalle ja kiinnittämällä vyön tämän ympäri. Kaksi paksua kirjaa toimivat hyvin blokkeina. Tässä saa olla luova :)

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

HORMONE YOGA ONLINE

Kundalinijoogaa
hormonitasapainon saavuttamiseksi

4x-kurssi TO 8.4 alkaen
Torstaisin
klo 20.00-21.15

Kokousalusta Zoom:in kautta
Kurssihinta: 50€

Ilmoittautuminen: VARAUSKALENTERI

Tai Marjolle: marjo.paavola@gmail.com / 0503298994

Hormone yoga therapy on luonnollinen menetelmä hormonijärjestelmän tasapainottamiseksi. Mentelmä sopii sekä naisille että miehille ja sekä sinulle joka haluat luoda lisää tasapainoa ja hyvinvointia elämään ja sinulle joka koet vaivoja hormoniepätasapainosta kehossa. Joogamuoto on helppoa Kundalinijoogaa jossa fokus on kehon rauhasten aktivoinnissa, keskivartalon liikkeissä dynaamisten jooga-asanoiden kautta ja voimakas hengitystekniikka (Bhastrika Pranayama). Tuntemus Hormoneyoga-tunnin jälkeen on yleensä virtaava, lämmin ja tasapainoinen. Hormone yoga therapy-menetelmän on kehittänyt Dinah Rodriguez.

Hormone yoga-harjoittelu on erityisen hyväksi sinulle joka:
-Olet yli 35 vuotta ja haluat parantaa ja ylläpitää fysiikkaasi ja hormonitasosi
-Olet perimenopaussissa tai menopaussissa ja haluat saada apua kuumiin aaltoihin, mielialavaihteluihin, masennukseen, kuiviin limakalvoihin, nivelkipuihn, univaikeuksiin, hiustenlähtöön, osteoporoosi- tai nivelrikkoriskiin
-Olet alle 35 vuotta ja haluat saada apua PMS-oireisiin, hormonaaliseen epätasapainoon, lisätäksesi hedelmällisyyttä, synnytyksen jälkeen, keskenmenon jälkeen

Ilmoittautumisen jälkeen saat lisätietoja tunneista ja linkin "kokoushuoneeseen" Zoomissa. Saat myös tietoja siitä miten maksu suoritetaan. Ennen tuntia voit ottaa tyynyjä ja vilttejä tueksi. Oman bolsterin voi tehdä esim. rullaamalla peiton tiiviisti rullalle ja kiinnittämällä vyön tämän ympäri. Kaksi paksua kirjaa toimivat hyvin blokkeina. Tässä saa olla luova :)

Mikäli ajankohta on sinulle huono niin saat tallenteen tunnista sähköpostiisi seuraavana päivänä!
Lämpimästi tervetuloa mukaan Hormone Yoga Online-tunneille!

Kontraindikaatiot Hormone yoga harjoittelulle (dynaamiset osat ja Bhastrika KD): raskaus, syöpä, voimakas endometrioosi tai isompi myooma, psykoosi, lyhyt aika leikkauksesta.